Joost Meijer Gitaar

Muziekles

Naast het met hart en ziel uitvoeren en schrijven van muziek, geef ik daarin ook les. Mijn passie hiervoor is ontstaan tijdens mijn Pabo periode. Daar heb ik het plezier van het overdragen van kennis...
lees meer "Muziekles"

Projecten

Vanuit mijn liefde voor muziek zijn door de loop der jaren verschillende muzikale ideeën ontstaan die zich gevormd tot drie projecten. In ieder project wordt een andere artistieke kant van mij zichtbaar; van het spelen...
lees meer "Projecten"

Contact

Wil je gitaar leren spelen of luister je liever?Voor informatie rondom muzieklessen en boekingen kun je me bereiken via mijn telefoonnummer (bellen/whatsapp) of het contactformulier. Ook is een vraag, een verhaaltje of iets anders wat je...
lees meer "Contact"

Portfolio

Over mij

Joost Meijer (1994) van Groningen, is een actieve gitarist die zich bezig houdt met allerlei verschillende stijlen. Zelf begon Joost als zevenjarige met het nemen van Klassieke gitaarlessen bij Thom Brouwer, waar hij acht jaar bij studeerde (Klassiek en Latin). Op zijn twaalfde leerde Joost zichzelf Flamenco spelen en begon hij daarnaast ook aan zijn eerste elektrische gitaar.

Na twee jaar studeren aan de pabo besloot Joost om over te stappen naar het Prins Claus Conservatorium in Groningen waar hij studeerde onder Sabrina Vlaskalic, Goran Krivokapic en met Kristina Varlid. Hedens zit Joost in het laatste jaar van zijn muziek bachelor die hij dit jaar zal afronden.

In 2018 werd Joost ook werkzaam bij de Dutch Guitar Foundation, een stichting voor het behoud van de klassieke gitaar in Nederland opgericht door Sabrina Vlaskalic. In deze stichting uit Joost zijn organisatorische vaardigheden zowel als zijn technische vaardigheden.

Hedens is Joost actief als componist, schrijver, muzikant en producer bij verschillende projecten waaronder ‘Lange Mannen Met Haast’, waarmee hij in 2020 zijn eerste plaat produceerde (te luisteren op Spotify).

Gitaar als grote liefde

Naast zijn gitaar als grote liefde maakt Joost ook andere muziekvormen, is hij geïnteresseerd in en actief met licht en geluidstechniek en podiumkunsten. Verder is het geven van gitaarles een grote passie voor hem.

Contact

Wil je gitaar leren spelen of luister je liever?

Voor informatie rondom muzieklessen en boekingen kun je me bereiken via mijn telefoonnummer (bellen/whatsapp) of het contactformulier.
Ook is een vraag, een verhaaltje of iets anders wat je op je hart hebt altijd welkom!

Telefoonnummer: 06 - 19 94 52 90

Contactformulier